top of page
Renovatiekantoor Klavertje Vier

RENOVATIEKANTOOR KLAVERTJE VIER IS UW IDEALE PARTNER VOOR ALLE VERBOUWINGEN EN RENOVATIES REGIO GENT.

Alle renovatiewerken

Bij Renovatiekantoor Klavertje Vier staan wij klaar voor u en uw verbouwing en renovatie. Uw woning verdient de beste vakman. Renovatiekantoor Klavertje Vier is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring, die u inschakelt voor alle mogelijke opdrachten. Bij ons krijgt u de beste en meest evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding. En na afloop bent u gegarandeerd tevreden.

Vraag dat maar aan onze vele klanten!

Veelzijdig dienstenpakket

Wat wij doen? Te veel om op te noemen eigenlijk. Toch een poging: wij plaatsen nieuwe hellende-, platte, EPDM- en roofingdaken, metselen schoorstenen, renoveren gevels, uitslijpen en hervoegen baksteenmuren, ontmossen daken, schilderen (binnen en buiten) en voeren zink- en koperwerken uit. Verder bekleden we gevels en/of dakgoten, leveren en plaatsen we ramen en deuren, brengen we crepi-gevelbepleistering aan, en breken we gebouwen af.

Vrijblijvende offerte

Renovatiekantoor Klavertje Vier

Wie (ver)bouwt, verwacht transparantie, efficiënt werk, en vakmannen met de nodige flexibiliteit.

Wees gerust: bij Renovatiekantoor Klavertje Vier laten we de resultaten spreken. En die zijn bij ons altijd af.

Komen praten over uw mogelijkheden? We regelen snel een afspraak. 

Op basis van de vaststellingen ter plaatse, werken wij een gedetailleerde offerte uit, waarin u ongetwijfeld een betaalbare oplossing vindt op maat van uw verwachtingen! Aarzel dus niet om ons te contacteren!

BEL ONS VOOR EEN GRATIS & VRIJBLIJVENDE OFFERTE TIJDENS DE OPENINGSUREN VAN HET BUREEL: 09 226 74 79 OF CONTACTEER ONS VIA HET CONTACTFORMULIER

bottom of page